SEB - utbud

Kreditinstitut

Relaterade artiklar

Annons

SEB bolån en trygghet för framtiden

Hos SEB får du hjälp från planeringen av köpet av bostad till tillträdesdagen. Du får hjälp med att räkna på vad du har råd med och får ett förmånligt bolån anpassat för dig. När fastigheten är din får du naturligtvis löpande tips om hur du skaffar en bra boekonomi. Känns det bättre att prata öga mot öga med kunnig personal bokar du enkelt ett möte. Bostadsköp är trots allt en av ditt livs viktigaste affärer.

SEB Bolån 60+ för dig som vill ha ut mer av livet

Har du fyllt 60 år och äger en fastighet finns möjligheten att frigöra en del av värdet som nu är bundet i bostaden. Bostaden är säkerhet för lånet och du kan använda pengarna till precis vad du vill.

Byggnadslån för renovering eller nybygge

SEB erbjuder ett byggnadslån för dig som ska bygga nytt hus, renovera eller bygga till ett befintligt hus. Byggnadslånet fungerar som en kontokredit och du lånar inte mer än du behöver för att komma vidare med bygget.

Boendefinansiering utomlands

SEB hjälper sina kunder med lån till bostad i Frankrike och Spanien. Den utländska fastigheten utgör säkerhet för lånet och SEB sköter all kontakt med notarie och värderingsman.

Bolån hos SEB

  • Lägsta lånebelopp är 150 000 kr
  • Räntan sätts individuellt
  • Bostaden måste vara belägen i Sverige
  • Bostaden får inte användas i kommersiella syften

Kundens finansiella situation, inkomst, kredithistorik och belåningsgrad avgör vilken den slutgiltiga räntan blir. Man kan välja fast eller rörlig ränta. Rörlig ränta kan alltid bindas vid ett senare tillfälle.

Ansök gratis! Klicka här!

Bra tips

Behöver du fler alternativ
innan du bestämmer dig?

Ansök kostnadsfritt hos fler banker för att få offerter på deras bästa ränta.

Ikano BankICA BankenSwedbankSevendayFreedom FinanceBlueStepSvea Ekonomi